7 oktober t/m 21 oktober 2021 Kinderboekenweek

7 oktober 2021

De schrijver komt naar je toe deze herfst...

De kinderboekenweek komt er alweer snel aan! Extra reden om in die periode eens een boekenhandel binnen te stappen om heerlijk te snuffelen tussen al die mooie kinderboeken. Jacques Verzijl zal in een aantal boekhandels zelf aanwezig zijn om voor te lezen uit zijn boek. Volg deze nieuwsrubriek om te zien op welke momenten hij waar is.
Ook zal hij een aantal basisscholen bezoeken om net zoals vorig jaar uit het boek van Loena en Elektra voor te lezen. En je kunt hem dan altijd vragen stellen natuurlijk. Wil je ook graag dat Jacques Verzijl langskomt om hem voor te laten lezen uit zijn boek? Neem dan contact op via zijn e-mail. Zie de “Contact” pagina op deze site. Laat een telefoonnummer daarbij achter. Dan belt hij jou zo snel mogelijk terug om te kijken wat de mogelijkheden zijn!
Het thema van deze kinderboekenweek is: “Worden Wat Je Wil”. Misschien wil je ook wel kunnen toveren net zoals Matthijs dat ontdekt heeft? En wil je dus een tovenaar worden. Maar of daar in Nederland een school bestaat waar je dat kunt leren? Wel is het leuk om hierover te lezen en zelf over te fantaseren. Als je het boek “De Twee Vergeetachtige Heksen” leest, dan krijg je misschien leuke ideeën hoe en wat je kunt omtoveren of hoe je op een bezemsteel kunt vliegen!